Westcoast Sportfishing

HEM
Guidning


Har du önskat dej en avslappnande fisketur, eller vill du ha ett gäddrace med möjligheter till stor fisk? Nybörjare eller proffs?
Inga problem, vi fixar det!

Westcoast Sportfishing, som drivs av Fiskeguide Johan Nydahl, erbjuder en spännande fiskeupplevelse i Österbottens skärgård. Jag guidar Er eller Ert företag året runt i olika typer av spöfiske främst efter gädda och abborre.

Vid större grupper samarbetar jag med andra fiskeguider i närheten som känner vattnen och fiskeplatserna.
Jag arrangerar halv och heldagsturer som kan inkludera mat, bastu och boende efter Era behov.

Om du inte vill läsa igenom hela sidan finns den viktigaste infon samlad här


Fisketur


En fiskeupplevelse är perfekt för teambuilding, företagsfester eller som ett äventyr med vänner. En fiskeupplevelse är också alltid en uppskattad present.

Jag arrangerar allt det praktiska, så det enda du behöver koncentrera dej på är att fiska.
För företag kan vi arrangera heldags seminarier med konferens rum, fisketur och sen på kvällen bastu och middag vid den fina Strand-Mölle restaurangen.

Kontakta mej med formuläret på "Boka" sidan eller på tel 0505532360 för era önskemål, så gör jag mitt bästa för att uppfylla dom.


Boende


Vid fiske flera dagar kan ett boende i närheten vara bekvämt. Boende i närheten, dit man också kan komma och hämta er med båt, är Åminne Stugby. Dom har fina stugor med all service man behöver. Besök deras hemsida på www.aminnestugby.fi

Säkerhet


Säkerheten är alltid högsta prioritet under fisketurerna.
Båten som används är hyresbåtbesiktigad fram till 2020, vilket innebär att den är granskad och godkänd av Trafi för persontransporter till sjöss.
Guiderna är utbildade fiskeguider och har certifikat för hyresbåttrafik, vilken innehåller första hjälpen-, brandsläckning- och navigeringskompetens samt VHF-certifikat.

Sjörapport