Westcoast Sportfishing

KOTI
Opastettu kalastusretki


Oletko halunnut lähtea rentouttavalle kalastusmatkalle, vai haluatko saada ison kalasaalin tai isoja kaloja? Aloittelija tai ammattilainen?
Ei hätää, me hoidamme sen!

Westcoast Sportfishing ja kalastusopas Johan Nydahl tarjoaa unohtumattomia kalastuskokemuksia kauniissa saaristossa Korsnäsin kunnassa. Opastan sinulle tai yrityksellesi hauen, ahvenen sekä meritaimenen heittokalastusta.

Isommille ryhmille teen yhteistyötä muiden kalastusoppaiden kanssa, jotka tuntevat vedet ja kalapaikat.
Järjestämme puoli tai koko päivän retkiä, jotka voivat sisältää ruokaa ja / tai sauna toivomuksesi mukaan.

Jos et haluat lukea koko sivun läpi, löytyy tärkeimmät tiedot täältä

Kalastus


Kalastusretket sopivat erinoimaisesti team buildinginä, yritysten juhlina tai elämyksenä ystävien kanssa. Kalastuselämys on myös aina arvostettu lahja.

Hoidan kaikki käytännön asiat, että ainut mihin sinun tarvitset keskittyä on kalastukseen.

Teen yhteistyön ravintola Strand-Möllen kanssa ja voimme järjestää koko päivän seminaareja neuvottelutiloissa sekä kalastusta, ja sen jälkeen saunailta ja illallinen hienoissa Strand-Mölle ravintolassa.

Ota yhteyttä "Varaus"-sivun kautta tai soittaa 050 5532360 ja me teemme parhaamme ylittäämään odotuksesi.

Majoitus


Kun kalastetaan useita päiviä on läheinen majoitus mukava. Lähin majoitus mistä minäkin voin tulla hakemaan sinut veneellä, on Åminne Stugby. Heillä on mukavia mökkejä mistä löydät kaikki tarvitsemasi palvelut. Käy heidän verkkosivuilla osoitteessa www.aminnestugby.fi.

Turvallisuus


Kalastusretkillä turvallisuus on tärkein asia. Vene on vuokravenekatsastettu 2015 ja meillä on koulutettuja kalastusoppaita joilla on vuokravenekuljettajan tutkinto, ensiapu-, palotorjunta-, ja VHF todistukset ja tietysti navigointitaitoja.

Säätiedotus